Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangaande de verkoop en levering van Stylish & More. De overeenkomst komt tot stand na de orderbevestiging van een daartoe verstrekte opdracht door de afnemer. Informatie zoals afbeeldingen, technische gegevens etc. met betrekking tot de producten van Stylish & More worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven.

Prijzen en aanbiedingen

Alle gehanteerde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijsopgaven zijn vrijblijvend en zolang de voorraad strekt.

Betalingen

Wanneer u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u zo snel mogelijk een bevestigingsmail met de factuur van Stylish & More. Op deze factuur staan alle bestelde artikelen, de bijbehorende verzendkosten en alle betalingsgegevens vermeld. U dient deze factuur binnen 7 dagen betaald te hebben. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn door Stylish & More is ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Leveringen

De bestelde producten worden door Stylish & More zo snel mogelijk verzonden na ontvangst van uw betaling. Levering geschiedt via TNT, DHL of DPD.

Verzendkosten

De verzendkosten (voor Nederland) zijn €7,50.

Voor bestellingen buiten Nederland zijn de verzendkosten mogelijk hoger. Dit is afhankelijk van het betreffende land en het gewicht van het pakket. U wordt hierover door Stylish & More bericht via de bevestigingsmail.

Retourneren/klachten

Producten van Stylish & More kunnen, binnen redelijk termijn, worden geretourneerd/gebracht. Hierbij geldt wel dat de producten ongebruikt dienen te blijven en in de staat van aankoop verkeren (originele onbeschadigde verpakking). Uitsluitend de aankoopprijs van de producten zal door Stylish & Moreworden vergoed, exclusief de gemaakte verzendkosten.

De afgeleverde goederen van Stylish & More bezitten de eigenschappen, die u op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Indien u toch klachten heeft over de geleverde goederen, dient u dit per mail aan Stylish & More voor te leggen.

Geschillen

Op alle overeenkomsten waarop deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend het nederlands recht van toepassing. Alle geschillen zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechtbank in de provincie Noord-Brabant.

Privacy

Alle persoongegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld door Stylish & More, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een betaling danwel voor de bezorging van de bestelling.

De website is door Stylish & More met de grootste zorgvuldigheid opgemaakt. Desalniettermin aanvaard Stylish & More geen aansprakelijkheid voor onjuiste en/of ontbrekende informatie.